Overslaan naar content

WELKOM BIJ TMNL

WE FIGHT FINANCIAL CRIME.Wij zijn een dynamische fintech start-up met een duidelijke missie: We gaan collectief de strijd aan om financiële criminaliteit, zoals witwassen en terrorismefinanciering, te verslaan en daarmee de wereld veiliger en de toekomst mooier te maken!

Vanaf de start hebben we de volledige medewerking en steun van de vijf grootste Nederlandse banken (ABN AMRO, ING, Rabobank, Triodos Bank & De Volksbank) en daarmee een zeer gezonde basis om op verder te bouwen.We bouwen een top-notch transactie monitoring platform en richten ons op het opsporen van ongebruikelijke patronen in betalingsverkeer binnen en tussen de vijf banken. Door de transactiegegevens te combineren en als geheel te monitoren, kunnen wij criminele netwerken en geldstromen sneller en beter detecteren dan de individuele banken, omdat zij beperkt zijn tot hun eigen data.

Om een sterke, competitieve organisatie te bouwen, nodigen we je graag uit om ons team te versterken!

SAMEN BESTRIJDEN WE FINANCIËLE CRIMINALITEIT

KOM JE ONS HELPEN?

TMNL VACATURES

1 vacatures
At the moment all our vacancies are filled!
Hybride
  • amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Team CEO

TMNL CULTUURBij TMNL zijn onze vier ‘key values’ erg belangrijk voor ons: we zijn moedig in innovatie, nieuwsgierig in onze samenwerking, volhardend in het nemen van onze verantwoordelijkheid en we zorgen voor elkaar. Samen bouwen we een sterk fundament op basis van ethiek, het verwelkomen van alle achtergronden, persoonlijkheden en meningen, eerlijkheid en kwetsbaarheid in onze interacties en het constant experimenteren. Op deze manier bereiken we niet alleen de voorsprong en kwaliteit in ons werk waar we naar streven, maar ook de langdurige maatschappelijke verandering door de slimste criminelen in de financiële wereld te vinden en te ontmaskeren.

ONS AANBODWe doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je niet alleen enthousiast bent over de missie en het doel van je werk, maar ook over het werk dat je dagelijks doet, met wie je werkt en de cultuur waarin je werkt. Nu lid worden van het TMNL team betekent ook dat we je uitnodigen om bij te dragen aan het co-creëren van het bedrijf waar je altijd al voor wilde werken. Net zoals we ons werk met passie en toewijding doen, genieten we ook van een gezonde balans tussen werk en privé en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Als team zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je op het werk net zo gelukkig, gezond en energiek bent als in het leven naast je werk, zodat we elkaar kunnen helpen om elke dag weer beter te worden dan de dag ervoor.

CONTACTBen je enthousiast geworden en ben je benieuwd naar meer informatie over werken bij TMNL?

Neem gerust contact op via Recruitment@TMNL.nl we horen graag van je!