HR Admin Specialist

Functieomschrijving

Hi geweldige all-round HR Admin Specialist,


Wil jij graag de verantwoordelijkheid nemen voor de HR Admin kant van de meest geavanceerde fintech op het gebied van de bestrijding van financiële criminaliteit? Ben je op zoek naar all-round HR positie waarin je alle ruimte krijgt binnen het HR team en wil je meebouwen aan een betere en veiligere wereld?


Welkom bij Transaction Monitoring Nederland (TMNL)! We bouwen aan een top-notch transactie monitoring organisatie en gaan de strijd aan met financiële misdrijven zoals het witwassen van geld en de financiering van terrorisme. We vormen een energiek en geïnspireerd team, waarin nieuwsgierige, getalenteerde specialisten op het gebied van anti-witwaspraktijken (AML) en financiële misdaaddetectie, data science, data engineering, advanced analytics en kunstmatige intelligentie (AI, ML, DL) hun krachten bundelen om dit mogelijk te maken. Samen ontwerpen en bouwen we hét collectieve monitoringplatform voor geldtransacties van, om te beginnen, de vijf grootste Nederlandse banken. Op deze manier kunnen we signalen en patronen van financiële misdrijven op een ongekend niveau detecteren.


Bij TMNL ervaar je de frisse energie, de vrijheid, het mandaat en het tempo voorwaarts van een start-up. Vanaf de start hebben we de volledige medewerking en steun van de vijf grootste Nederlandse banken en daarmee een zeer gezonde basis om op verder te bouwen.

Het doel is om TMNL te helpen met het verder opbouwen en inrichten van de interne HR processen in de fase van start-up naar scale-up . Help ons team aan een stabiele HR basis zodat zij zich kunnen richten op het ontwikkelen van de meest effectieve en efficiënte detectiemethoden en unieke inzichten, trends en scenario's, waarmee we banken, de publieke sector en wetshandhavingsinstanties helpen om samen financiële criminaliteit te verslaan.


Een sneak preview op je nieuwe speelveld:

  • Nauw samenwerken met de HR Manager en Recruitment
  • Werken aan het inrichten en op orde houden van het nieuwe HR & Payroll system
  • Opstellen en beheren van onze contracten
  • Helpen bij de uitvoer van het HR Migratieplan
  • Contractadministratie voor overeenkomsten met derde partijen gerelateerd aan HR
  • Aanvragen en procesbewaking voor Pre Employment Screenings via ons platform
  • Bijdragen aan de onboarding van nieuwe medewerkers
  • Verantwoordelijk voor de correctheid en compleetheid van de medewerker administratie
  • Beantwoorden van operationele HR vragen vanuit de interne organisatie
  • Bijdragen aan verschillende HR projecten

Functievereisten

Heb jij een aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol binnen een organisatie in opbouw? En ben je enthousiast geworden? Heel goed! Dan vertellen we je graag vast wat meer.


Bij TMNL zijn onze vier ‘key values’ erg belangrijk voor ons: we zijn moedig in innovatie, nieuwsgierig in onze samenwerking, volhardend in het nemen van onze verantwoordelijkheid en we zorgen voor elkaar. Samen bouwen we een sterk fundament op basis van ethiek, het verwelkomen van alle achtergronden, persoonlijkheden en meningen, eerlijkheid en kwetsbaarheid in onze interacties en het constant experimenteren. Op deze manier bereiken we niet alleen de voorsprong en kwaliteit in ons werk waar we naar streven, maar ook de langdurige maatschappelijke verandering door de slimste criminelen in de financiële wereld te vinden en te ontmaskeren.


We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je niet alleen enthousiast bent over de missie en het doel van je werk, maar ook over het werk dat je dagelijks doet, met wie je werkt en de cultuur waarin je werkt. Nu lid worden van het TMNL team betekent ook dat we je uitnodigen om bij te dragen aan het co-creëren van het bedrijf waar je altijd al voor wilde werken.


Net zoals we ons werk met passie en toewijding doen, genieten we ook van een gezonde balans tussen werk en privé en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Als team zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je op het werk net zo gelukkig, gezond en energiek bent als in het leven naast je werk, zodat we elkaar kunnen helpen om elke dag weer beter te worden dan de dag ervoor.

Ben je klaar om te ontdekken hoe ver we samen kunnen komen om de wereld mooier en veiliger te maken? Zet de eerste stap en solliciteer via de button of neem contact op met Martin van Hal (Head of Recruitment) via martin.vanhal@tmnl.nl / 06 44 718 734 voor meer informatie.